Käyttöehdot

KÄYTTÖEHDOT

EHTOJEN HYVÄKSYMINEN

blackjack77finland.com (sivusto) on saatavilla kaikille käyttäjille. Kyseiset tiedot, asiakirjat, viittauksia ja ohjelmistot (materiaalit) ja palvelut täällä sovelletaan seuraavia käyttöehtoja. Jos käyttäjä on alle 21, hänen täytyy lukea tämän paperin läsnäollessa vanhemman tai huoltajan. Mikäli käyttäjä tai käyttäjän vanhemman / huoltajan eri mieltä seuraavien Ehdot, hänen tulee lopettaa Sivuston lähtien. Käyttämällä Sivustoa tai jollekin tarvikkeiden tai palvelujen, automaattisesti samaa mieltä käyttöehdot. blackjack77finland.com varaa oikeuden muuttaa ja muuttaa käyttöehtoja oman harkintansa. Jos jatkat Sivuston jälkeen mitään muutoksia käyttöehdot sen katsotaan todeta teille hyväksyä muutokset. Lisäksi mikä tahansa Aineistojen käytölle, joita sovelletaan tiettyjä sääntöjä, edellyttää ylimääräisiä ehtoja, jotka on kuvattu täällä, käyttöehdot. Kaikki ylimääräiset ja ylimääräiset ehdot sisällytetään viittaamalla seuraaviin käyttöehdot. Rikkoo jotakin näiden Käyttöehtojen johtaa automaattiseen päättymiseen lupaa ja pääsy sivuston ja käyttäjän täytyy tuhota kaikki ladatut tai tulostetut materiaalia sivuston.

IMMATERIAALIOMAISUUS

Merkit (johon kuuluvat logot, tavaramerkit ja palvelumerkit) löytyy sivuston ovat ominaisuudet blackjack77finland.com tai muiden kolmansien osapuolten. Jokainen käyttää Marks omistamien paikalle kolmannelle osapuolelle on kielletty. Materiaalit ja palvelut blackjack77finland.com on suojattu tekijänoikeuslain ja muiden lakien henkisen omaisuuden, siis ilman lupaa käyttää niitä pidetään rikkoo näitä lakeja. blackjack77finland.com käyttäjät eivät pidä mitään suoraa tai epäsuoraa oikeuksia mihinkään patentteihin, tekijänoikeuksiin, tavaramerkkeihin tai liikesalaisuuksiin info koskevat Materiaalit ja / tai palvelut. Jokainen käyttää (esim. Uudelleen kirjoittamista, kopiointi ja kääntäminen) sekä tiedot kuin sivuston (esim. Asiakirjat ja valokuvat) ilman kirjallista lupaa sivusto on kielletty. Tahansa sisustus tietojen jäljempänä tyytyy myöntämistä tai takaamista mitään lisenssiä tekijänoikeuksia tai patentteja.

Lähettämällä, tiedot, tekniikoita, ideoita tai konsepteja (palaute) Sivuston käyttäjä sitoutuu ja myöntää, että:

palautteita eivät sisällä suojattuja ja luottamuksellisia tietoja;

blackjack77finland.com ei tarkoituksellisesti tai sitoudu minkäänlaisia ​​nimenomaisia ​​tai oletettuja luottamuksellisuutta koskevat Palautteet;

blackjack77finland.com on ja on oikeus käyttää tai luovuttaa mitään palautetta mihinkään tarkoitukseen on harkintansa maailmanlaajuisesti;

palautteita tullut omaisuutta blackjack77finland.com, ilman velvollisuutta minkäänlaisia ​​käyttäjälle;

blackjack77finland.com ei tarjoa korvausta tai palautusta tahansa.

Takuut ja vastuuvapauslausekkeet

Sivusto tarjoaa kaikki materiaalit ja palvelut "SELLAISENAAN". blackjack77finland.com TORJUU KAIKKI ilmaistua tai oletetut takuut mukaan lukien rajoituksetta TO TAKUUT JA SOPIVUUTTA tiettyyn tarkoitukseen, ELLEI SAllIMASSA LAKI. blackjack77finland.com voi eikä ei takaa, että JOKO ehdoin; TAI aineistot, materiaalit, tietoja, tuotteita (mukaan lukien ohjelmistot) ja / tai palvelut käytettävissäsi sivustolla tai sen kautta; PALVELIMILLA; VAI SÄHKÖPOSTIT SAATU blackjack77finland.com VIRUKSIA JA / TAI MUITA harmfull OSAT blackjack77finland.com hallussa ei vastaa vahingoista, jotka voivat syntyä KÄYTÖSTÄ Sivuston tai muuta sisältöä, olevaa tietoa, aineistoa, (mukaan luettuna SOFTWARE) JA / TAI palveluja asiakkaalle tai sen kautta sivuston käyttäjille, esimerkiksi, mutta ei rajoittuen SATUNNAISESTA, SUORISTA, JA SEURANNAISVAHINGOT, mukaan lukien, mutta ei rajoitu vahingoista, joita saattaa aiheuttaa menetyksiä TIETOJEN TAI VOITON, VAIKKA varoitetaan MAHDOLLISUUDESTA tällaisen vahingon. KÄYTTÄJÄT NIMENOMAAN ETTÄ KÄYTTÖ Tämä sivusto on heidän omalla vastuullasi.

Virheistä kuten tekninen tai muu, kirjoitusvirheitä tai epätarkkuuksia ovat mahdollisia. blackjack77finland.com pidättää oikeuden tehdä muutoksia Palvelut ja materiaalit Sivustolla milloin tahansa ilman ennakkoilmoitusta.

Materiaaleja ja / tai palvelut Sivuston voi olla vanhentunut, ja blackjack77finland.com sitoudu lainkaan päivittämään näihin materiaaleihin ja palveluihin.

Kaikki linkkejä kolmansien osapuolien sivustot eivät ole valvonnassa tai vastuulla blackjack77finland.com.

blackjack77finland.com tee minkäänlaisia ​​millään muulla sivustolla, johon voi halutessaan saada ja liittää tämän sivuston kautta. Linkkejä tällä sivustolla ovat vain käyttömukavuuden vuoksi, ja blackjack77finland.com ei omista tai hyväksy tai hyväksy mitään vastuuta sisällöstä tällaisten sivustojen.

VAHINGONKORVAUS

Käyttäjä sitoutuu korvaamaan ja blackjack77finland.com ja kaikki se omistajille, tytäryhtiöitä, saman tuotemerkin alla, edustajien tai muiden kumppanien ja työntekijöitä vaarattomia kaikesta vastuusta, menetyksiä, vaatimuksilta, mukaan lukien kohtuulliset asianajokulut, joita kolmas osapuoli johtuu tai on seurausta sisällön käyttäjät lähettävät, postitse tai välittää sivuston kautta (mukaan lukien, mutta ei rajoitu mihinkään Käyttäjän sisältö), niiden käyttö Sivuston, niiden liittämisestä sivusto niiden rikkoo käyttöehtoja, tai niiden rikkominen kenenkään muun henkilön tai yhteisön oikeuksiin.

popup

Saat vaikuttavan bonuksen turvallisesta online-kasinoista

€100

Hanki bonus
Ei kiitos