Tietosuojakäytäntö

TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Kaikella kunnioituksella yksityisyyttäsi vaadi henkilökohtaisia ​​tietoja, kun olet vierailulla blackjack77finland.com. Kuitenkin, jos aikana joko tuotteisiin liittyviä tai kyselyn aikana liiketoimen Sivustolla antamasi tiedot on suojattu luvattomalta käytöltä ja saat tiedon siitä, miten tietoja käytetään. Julkilausumassa Alla selitetään tiedotuskäytäntöihin Sivustolla.

TARKOITUS

Statement kattaa kaikki alueet blackjack77finland.com sijaitsevat blackjack77finland.com (sivustolla). Tiedot, jotka on saatu mukaan tiedonkeruukäytäntöjä Sivuston tarjoamat tiedot yksityishenkilöiden blackjack77finland.com, joka on ulkopuolella elinkeino- tai ammatti henkilöt (Information).

Hyperlinkit sijaitsee sivusto saattaa olla ja muille Internet-sivuille, mukaan lukien, mutta ei rajoitu sivustoja sidoksissa blackjack77finland.com. blackjack77finland.com hallussa ei ole vastuussa tietosuojakäytännöistä tai sisällöstä muita verkkosivustoja. Kehotamme sinua tarkistamaan tietosuojakäytännön tahansa yritys ennen kuin lähetät tai henkilökohtaisten tietojen luovuttamista. Lisätietoja Sivuston linkit löytyvät käyttöehtoja Sivustolla.

TIEDOT

Information me (blackjack77finland.com) kerätä voi jakaa kahteen ryhmään:

Seuranta-keräämänsä tiedot kun käyttäjä selaa www.

Henkilökohtaiset tiedot saadaan käyttäjien vapaaehtoisesti pohjalta.

Seurantatiedot

Seurantatiedot kerätään sivusto automaattisesti ja järjestelmällisesti. Tiedot kerätään tarkastella sivustoja toimintaa, avatut sivut, käytetty aika Sivuston ja sivustojen vierailijoiden hyperlinkeillä alkaen.

Sivuston kerää seurantatiedot anonyymisti. Sivuston ei yhdistä mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tämän tiedon.

Seurantatiedot kerätään web-palvelimen lokit ja evästeet. Verkkopalvelinlokien keräämään tietoa aktiivisuudesta kotisivuilta. Eväste on olennainen tieto seurannassa käytettävistä, autentikointiin ja ylläpitäminen erityisesti tietoja Sivuston käyttäjät (site asetuksia niin edelleen). blackjack77finland.com kappaleiden toisto Käyntejä kotisivuilla avulla evästeet. Vierailijan tietokoneet osoitetaan evästeet, keräämättä mitään henkilökohtaisia ​​tietoja tietokoneen käyttäjästä, ellei erikseen käyttäjä itsensä vapaaehtoisesti pohjalta.

Seurantatietoja käytetään parantamaan sivuston ulkoasu ja sisältö analysoimalla tilastot käyntiä.

Henkilökohtaisia ​​tietoja

Personal Information tarkoitamme käyttäjän nimi, sähköpostiosoite ja lisätietoja joita ei ole pakollista. Henkilötietoja voidaan kerätä joitakin sivuston sivujen jos kävijä haluaa kysyä blackjack77finland.com kysymyksen verkossa, kun lataamiseksi, tai tilauksen merkittäväksi.

Lisäksi henkilökohtaiset tiedot voidaan kerätä osana kilpailuun sovellus.

Henkilötietoja käytetään edistämiseen, hallinnon tarkoituksiin, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen todentaminen ja voittajille ilmoittamiseen.

Käyttö Information

Annettujen tietojen Sivustolle käytetään tarjoamaan käyttäjille uusia blackjack77finland.com palveluja ja / tai kampanjoita, jotka ovat mielestämme kiinnostaa käyttäjää. Tiedot voidaan jakaa sisällä työntekijät, edustajat, itsenäisiä alihankkijoita tai muita blackjack77finland.com liittyvien / liity yhteisöihin ja / tai liikekumppanit, jotka toimivat puolesta sivuston, jotta täyttää ja / tai kuljetuksen tilauksen, hyvityksen tai palkinto . Henkilökohtaisia ​​tietoja ei luovuteta ei-blackjack77finland.com sivustoja, ellei pidetä tarpeellisena, koska kun maksun suorittamista. blackjack77finland.com omistaa ei vastaa tietosuojakäytännöistä muita sivustoja, ja jättää se niiden suostumuksella käsitellä henkilötietoja kuten liikesalaisuuksia ymmärtäen, että se voi eikä niitä saa käyttää muihin tarkoituksiin kuin hoitamaan tiettyjä ja suora funktio.

Käyttäjän paluu sähköpostiosoitteet käytetään lähettämään vastauksia sähköposteja ja kysymyksiä saamme sekä tarjoaa päivityksiä palveluista, ja tiedottaa ylimääräisiä ja tarjouksia.

Henkilötietoja voidaan paljastaa tarvittaessa lain noudattamiseksi tai olemme hyvässä uskossa löytää tarvittavat toimet, eli valvoa tai soveltaa ehdot, oikeuksien suojelemiseksi, turvallisuutta tai omaisuutta blackjack77finland.com.

blackjack77finland.com ei sulje pois mahdollisuutta osto / myynti meidän / muiden yhtiöiden varat ajan kuluessa. Liiketoimet jollaisia ​​katsottuna vieraiden henkilökohtaisia ​​tietoja yrityksen omaisuuden vain. Lisäksi tietoja voidaan siirtää, jos tai kun blackjack77finland.com tai kaikki varansa ostetaan ulos tai alaisia ​​selvitystilaan konkurssissa.

Datan suojelu

Erittäin ammattitaitoinen turvajärjestelmät käytetään luvattoman käytön estämiseksi, ylläpitää tietojen oikeellisuutta ja varmistaa oikea tieto. Järjestelmiä käytetään tällä sivustolla noudattavat uusimpia turvallisuusnormeja ja sisältävät tarvittavat elektroniset, fysikaalisia ja johdon menettelyjä, jotka suojaavat kerätyt tiedot verkossa ja taata ja varmistaa sen oikeasta käytöstä.

Kuitenkin, johtuen siitä, että tietoja ei voi olla täysin ilmaiseksi Internetistä, emme voi taata, että toimitetut tiedot meille tulee täysin varma ja turvallinen. Käyttäjät antavat tietoja omalla vastuullaan. blackjack77finland.com jatkuvasti arvioimaan ja arvioi kyvyt uuden teknologian tarjoamaan lisäsuojaa tietojen.

Pääsy henkilötietoihin

Henkilökohtaisia ​​tietoja käytetään meille ei saa käyttää tai jakaa jollei seuraavan lausuman. Jos et enää halua vastaanottaa tietoja blackjack77finland.com, klikkaa tästä tilauksen.

Oikeus muuttaa tietosuojalausunto

blackjack77finland.com omistaa ja pidättää itsellään oikeuden muuttaa tätä lausuntoa aika ajoin. Muutokset tulevat voimaan oikeassa, kun ne julkaistaan ​​Sivustolla. Viimeksi päivitetty 24. helmikuuta 2009. ei tapahtunut muutoksia tehty aineelle tämän selvityksen.